DEYAWANNY Deyawanny.: Freebies: Variety Doodles Muslimah Comel !

Thursday, 20 December 2012

Freebies: Variety Doodles Muslimah Comel !

 
 
 
 
Assalamualaikum !
 
Lamanya tak mnaip..kejang abis !
 
Kali ni nak bagi freebies ! haha ! Buat waktu boring !
 
Sebenarnya lama dah cuma tak sempat nak upload maklumlah bb kita dah slow !
 
Kali ni okeylah sikit !
 

 


 
r
 
 
 okey ? Kalau nak KLIK kat image danSave As.

Boleh letak kat heder or anything !

Tahu tak macamana boleh timbul idea lukis doodle study tu?

Wani teringatkan diri wani..duk depan meja depan buka tapi boleh duk main-main..time holiday ni memang arh ! Aduii..

semoga wani lepas ni akn jadi rajin..Aminnn.

Jorunk yg mana ambik doodlu  tu kasitau ye ! Nak kritik kejam pun boleh !

Jangan Lupa DERMA kat sinidengan MengKlikkan jari anda !

Terima kasih wani ucapkan !

Selamat Beramal ~
 
 
 
 
 
 
 
 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

5 00 orang setuju:

Syakira Suhaimi said...

Woww. Comel lah doodle doodle ni. Teruskan melukis :)

fiqah hamed said...
This comment has been removed by the author.
fiqah hamed said...

Serious nice...keeep it up yer.. (:

Nur Sharwani said...

terima kasih dau keladi !

naimah farah said...

comel ^^ keep it up ^^

jemputlah sggh blog sy pula ^^ I'm one of your follower btw :)

 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani