DEYAWANNY Deyawanny.: End Year Giveaway by FD

Monday, 10 December 2012

End Year Giveaway by FD

 
 
hai semua:) Tadi jejalan cari makan kat FB group then tetiba jantung wani berhenti jap...searching for air,tercungap-cungap bukan sebab heart attack okeyh ! 
Sebab ternampak ada post pasal Giveaway gempak siot ni ! NAK JOIN TEKAN BANNER TU!
 
Hadiah fulamak ! Meleleh air liur x dapat nak melaleh..*ayat apa ko bagi ni !hee:D
 
Serious ! I'm not joking ! Syaratnya macam makan kacng..telan n chew it !
 
Mari tengok hadiah:)
 
KLIK SINI SAYANG !
Meleleh tak?haha...
Sebenarnya wani takut tme pmenang diumumkan wani takde..duk kat asrama*sebb wanii kena pi sana awal sebelum sek. buka
Kalau menanglah harap tuan blog sudi menunggu:)
 Long neklce/cd ffilem/pashmina/domain
 
sebab nak domain-Supaya blog ni dikenali ramai bukan sebab nak femess just supaya ramai org dapat input tentang info yg wani akan beri macam tazkirah ke,,
 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

2 00 orang setuju:

Dianaa said...

terima kasih sudi join dan good luck ^^
http://www.fatindiana.com/2012/11/senarai-peserta-end-year-giveaway-by-fd.html

Dianaa said...

btw kalau nak menang domain, kena bagi sebab kenapa nak domain tu :)

 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani