D.E.Y.A.W.A.N.N.Y Deyawanny.: End Year Giveaway by FD



Monday, 10 December 2012

End Year Giveaway by FD

 
 
hai semua:) Tadi jejalan cari makan kat FB group then tetiba jantung wani berhenti jap...searching for air,tercungap-cungap bukan sebab heart attack okeyh ! 
Sebab ternampak ada post pasal Giveaway gempak siot ni ! NAK JOIN TEKAN BANNER TU!
 
Hadiah fulamak ! Meleleh air liur x dapat nak melaleh..*ayat apa ko bagi ni !hee:D
 
Serious ! I'm not joking ! Syaratnya macam makan kacng..telan n chew it !
 
Mari tengok hadiah:)
 
KLIK SINI SAYANG !
Meleleh tak?haha...
Sebenarnya wani takut tme pmenang diumumkan wani takde..duk kat asrama*sebb wanii kena pi sana awal sebelum sek. buka
Kalau menanglah harap tuan blog sudi menunggu:)
 Long neklce/cd ffilem/pashmina/domain
 
sebab nak domain-Supaya blog ni dikenali ramai bukan sebab nak femess just supaya ramai org dapat input tentang info yg wani akan beri macam tazkirah ke,,
 

The Capacity To Learn Is A Gift , The Ability To Learn Is A Skill , The Willingness To Learn Is A Choice

2 00 orang setuju:

Dianaa said...

terima kasih sudi join dan good luck ^^
http://www.fatindiana.com/2012/11/senarai-peserta-end-year-giveaway-by-fd.html

Dianaa said...

btw kalau nak menang domain, kena bagi sebab kenapa nak domain tu :)

 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani