DEYAWANNY Deyawanny.: Pemenang SEGMEN BLOGGER TERBAIK 2012

Sunday, 2 December 2012

Pemenang SEGMEN BLOGGER TERBAIK 2012

 
 
Haloo semua!!
 
Kali ni kita nak update pasal winners !Ada orang tanya kenapa cepat sangat !
 
Sebab Wanny sibuk nanti..maklumlah candidate SPM 2013..hehe..
 
Doakan wani dapat 11 A+ tahun depan!
 
Ehh! Tertukar topik patutlah muka korang dah naik asap:)Jangan marah nanti cepat tua! 
 
 
Ni adalah hadiah bagi semua peserta segmen ni.Semua dapat!
 
-Review Blog
-Berpeluang menjadi Agent Topup dengan harga RM10 berbanding RM40 sebelumnya.
-Disc.20% pembelian novel preloved
-Disc. pembelian lens. 10%

Jadi anda diminta tuntut sekarang ! Kalau lambat nanti terpaksa delay penghantaran !FB--Cik Wani sahaja !
Buat mana peserta yg tidakmahu hadiah tu boleh chaw!Pergi men jauh-jauh..hehe...bagi pd yg nak!

Bubye semua !

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

3 00 orang setuju:

Nurul Fatihah Shahronizam said...

Kak Wani sapa pemenang tempat pertama lepas tu Nurul x boleh nak PM kak wani sebab kena block dgn pihak FB jadi kak Wani kena add Nurul sbgai friends dulu nanti kita chat fb Nurul ialah Nurul Fatihah Shahronizam

Nur Sharwani said...

Tempat pertama dbatalkan sbb pnyertaan dan masa yg terhad.Jadi semua pserta dpt hadiah:)

farra diyanah rasid said...

farra pun. tak boleh nak masuk kat fb pun? DM dekat twitter je lah @farrarasid **,

 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani