DEYAWANNY Deyawanny.: Lomo Aquapix Camera PROMOTION !

Sunday, 16 December 2012

Lomo Aquapix Camera PROMOTION !

Assalamualaikum alls !
 
Hari ni kita nak offer kat korang :)
 
Kamera Lomo alaa..yg terkenal tu !
 
Femes tau..tapi bukan camra mainan okeyh ! TRULY !
 

Tudia...macam-macam kaler ada !

Pilih je !

Tu bukan CAMERA MAINAN ye ! ORIGINALLY !

LOMO 35mm FILM CAMERA
+ Waterproof Transparent Case
No need Battery, Focus FREE,
28mm f/9.0 picture taking lens,
Easy Film Loading System,
Thumb - Wheel Film Advance System,
Wrist Strap Included,
Detachable Waterproof casing
Weight : 200 g
Size : 7.5 x 11 cm

Dia guna film ! Macam klasik but film ni senang dapat kat kedai gambar..murah pulak tu !

Yg paling syok ! Dia boleh tangkap gambar dalam air !
 
 
 
 
 
HARGA: RM33 saje !!
Without film and postage !
 
Kalau nak camera lomo+film+postage=RM50 sahaja !
 
Kat luar sana jual rm50 tak masuk postage dan film pulak tu ! 
 
tulah namanya PROMOSI !
 
 
 
 
Kallau nak order cepat-cepat sebelum abiss..ni order dah kali ketiga dah..memang laku !
 
 
 
 
 
FASHION EYEGLASSES
 
Skang mari kita tengok eyeglasses feshion ! Takde power !
 
Bagi yg teringin tu meh sini ! Promosi !
 
 
Rm12.80

Vintage Retro Glasses frame Unisex Fashion No Lens eyeglasses
multi Colors

size : 13.5 x 3.2 cm
 
 
Rm15
 NEW Hello Kitty style eyeglasses
RED HEART LOVE
NO LENS Leopard Print FRAME
 
 
RM12.80
NEW Hello Kitty style eyeglasses
LOVELY BOW RIBBON FRAME
NO LENS
 
 
 
rm12.80


POSTAGE= RM6 

ORDER PLEASE SMS 0134534454




Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

1 00 orang setuju:

♕tashyra said...

hai :)

*Saya sedang mencari sponsor untuk Contest di blog saya.
Ada sesiapa yang berminat? Just contact/PM me at :
http://ohthrillers.blogspot.com/ OR http://www.facebook.com/TashyraSha?ref=hl

Thank you :)

 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani