DEYAWANNY Deyawanny.: Limited Edition Giveaway by Dysha Sahhir

Saturday, 29 December 2012

Limited Edition Giveaway by Dysha Sahhir



Assalamualaikum!

 
 Cun an? hehe !

Bahan-bahan:
  • Copy Banner dan backlink ke entry GA ini
  • Buat entry "Limited Edition GiveAway by Dysha Sahhir" atau
  • kalau korang tak nak buat entry korang klik share kat bahagian bawah entry ne..
  • FOLLOW blog DYSHA
  • kalau suka tekan la LIKE :) 
  • kalau korang buat entry letak link entry korang kat ruang komen entry GA ini,
  •  kalau korang share entry ini korang letak komen korang share guna apa.. 
  • cth: saya join FB share, atau saya join G+ share dan tinggalkan link blog korang!!! huhu:)
  • Due date 22.12.2012- 31.12.2012

*korang faham tak.. kalau tak faham tanya kat FB page ea
*kalau da buat entry di blog tak yah share.. salah satu.. nak buat dua2 pun boleh:) tiada paksaan dan kekasaran..huhu
*hadiah akan di update nanti,  tajaan sendirian berhad
* hadiah untuk 20 orang blogger yang ohsem lagi bertuah:)
*enjoice


SENARAI-SENARAI PESERTA DAN NO BERTUAH KORANG
 
-trully copied-


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

1 00 orang setuju:

 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani