DEYAWANNY Deyawanny.: Vector Kak Lyssa Faizureen By Deyawanny [HOT]

Sunday, 30 December 2012

Vector Kak Lyssa Faizureen By Deyawanny [HOT]




Assalamualaikum. Tetibe hari ni rasa gatal tangan ni setelah berbulan tangan ini mendiamkan diri:).Khuikks !


Kali ni wani dapat idea nak buat vector untuk Kak Lyssa:)

Tak tahulah klau hodoh !*memang vector wani buat ni hodoh pun*

Maaf ye Kak Lyssa:):) Maaf juga dipinta kerana telah menculik gambar Kak Lyssa:) kat Mr.Google.Kalau nak marah marah kat Mr. Google..hee;D

Sebabnya Kak Lyssa:) telah banyak bantu blog wani masa first time bergelar blogger sewaktu 2011 dulu sehinggalah wani mampu berdiri atas kaki sendiri:)

Terima kasih ye ! 

Siapa yang tak kenal Blogger hot ! Femes ! Retiss ! Comel !

Dialah Kak Lyssa:)

ecece*seyes okey !

Apapun,hope vector ini tidak mengundang marah mana-mana pihak.

Wani cuma sekadar melempiaskan gian nak vectoring..Al-maklumlah next year bizi sebab wani kan candidate SPM 2013 ! Pray for my success ye !

Oh ye ! Dulu, memang tak caya je bila tengok muka kak lyssa kat ruangan follower wani..Memang tak sangkalah Kak Lyssa jenguk blog eden..Tak silap wani masa taun lepas kot !

Rasa macam nak printscreen and print out atas paper..then letak dalam frame..hehe.

Sekali lagi thanks Kak Lyssa:) comel ! Seriously ! Tutorial Kak Lyssa banyak membantu !

Apapun,mari check it out !


         
      
 



 Amacam? Ada Gaya tak? Maaflah bagi pic no 2,wani test2 dulu..hee:)

Wani tahu wani pun bukannya terer macam Apit tuyh !Hurmmmss..

Okelah..bubye ! Esok dah nak pulang ke asrama.Mulakan pengembaraan sebagai candidate SPM

p/s: Kasi rate dan komen sikit ! Thanks ! Tekan butang LIKE kalau suka !


------------------> TERJAH KE BLOG KAK LYSSA FAIZUREEN<-------------------------


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

5 00 orang setuju:

Nur hanim said...

Comel comel >.<

Cik Fie said...

wah ! tahniah kak lyssa ! untung la dapat vector :)

www.cikfie.com

Nur Sharwani said...

@ Hanim

biase2 je..huduh kot..hee:)

@CIk FIe

alaa vector tu huduh...tak untungnye..hurmmss*ayat putus asa

fiqah hamed said...

Cantiks..nice try..practice lagi..nanti mesti boleh buat lagi baik...tak sabar nak tengok hasil vektor akan datang..harap2 ada..(:

Lyssa Faizureen said...

amboi . lawaaa nyee . untong la pandai buat vector ! ajar plisss .ekekek :p

 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani