DEYAWANNY Deyawanny.: Segment : King Follow Back by Amercorner

Saturday, 8 December 2012

Segment : King Follow Back by Amercorner

 
 
 
 
 
Jom join !
Segment  : King Follow Back by Amercorner
 
 
 
 
  -Nyatakan sebab anda perlu dinobatkan sebagai king follow back. 
 
Sebab.....actually not king but queen*ceh bajet betul aku...anyway sebab wani suka follow blog orang lebih2 lagi kalau isi dan kulitnya blog cantik dan bermanfaat.Lepas ni nak sambung follow blog diorang.

  -Printscreen jumlah follower korang semasa anda join segment ini.
 
Maaf ye..lappy wani ada problem but follower wani skang 848 orang readers yg hensem dan comel:)

  -Nyatakan sebab blogger lain perlu join segment ini.
 
Sebab segmen ni dapat manmbahkan jumlah follower korang.Dah sah2 kebanyakkan yg join semata-mata nak trafik dari AMERCORNER.Wani pun lebih kurang je.Lagipun,korang akan dpt mencuci mata kat bloggger di Malaysia ni..eratkan silaturrahim..tup tup..kawan korang sendiri..haha..Morever ! Dapat hadiah tau ! Itu yg wani paling suker!Jomlah join ! Tekan banner kat atas:))
 
 
 
 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

64 00 orang setuju:

hananhadila said...

wah , x join lagi ni , nak join la :D

Nik Ainaa said...

dijemput sertai segmen ini :D

ada hadiah menarik yang menanti anda :)

http://nikainaa.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follower.html

Nur Sharwani said...

jemput join !

Hamir Rahman said...


terima kasih sudi join segment amer ni.

ingat follow balek tau orang yang follow kamu.
follow semua peserta segment ni kalau anda King Follow Back. :D

anyway senarai peserta sudah keluar. mari blogwalking dan follow
http://www.amercorner.com/2012/12/senarai-peserta-segment-king-follow-back.html


Good Luck . Terima kasih kerana sudi join dan support amer punya segment. Semoga allah swt membalas budi baik tuan blogger. :D

follower semasa join 848 .. xde printscreen ye

Hanis Syazana said...

http://rightnot.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Follow sini :D

Mohd Amirul said...

dari segmen sama :D

http://myun-lifestory.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Peachy said...

Hi :D
Follow + dari segmen yang sama :D
Follow me back k :D
http://peachyrism.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

WaneyRedza said...

Hai.. dari segmen yang sama... Follow sini dan follow follow lagi :)

Jom pergi blog saya.. Follow me back oke. :)

http://waneyredzastories.blogspot.com/2012/12/segmen-king-follow-back-by-amercorner.html

Anis Farhana said...

Hai . selamat pagi . datang dari segmen yang sama :)

http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Nurul Anisah said...

Salam.Dari segmen yang sama & done follow you :)

http://anisahnurulanis.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Nazurah ♥ said...

Assalamualaikum , Hai .
Datang dari segmen yang sama . Dah follow sini . Kalau sudi followlah balik . SALAM PERKENALAN ^_^

Nama ID : Nazurah
Nombor follower : #862

http://nazurah-offical.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Engku Muzahadin said...

Datang sini follow dari segmen yang sama.
Dah follow di blog juga di g+
Salam Perkenalan...

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Princess Syazliyana said...

bls kunjungan anda :) dari segmen yg sama yaw

cahaya said...

hye, dari segmen yang sama :)
btw, da follow kamu

http://cahaykelip.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Dunia Wilma said...

Selamat berkenalan ^_^
Kunjungan balas dari Wilma...
Jadi follower #870 ^_^

http://www.duniawilma.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

haen farra said...

http://aen-natural.blogspot.com/2012/12/king-follow-back-by-amercorner.html
sa follow :D

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Nama saya leeza. Join segmen yang sama. Mari meluaskan sayap....

http://www.santaileeza.com/2012/12/egment-king-follow-back-by-amercorner.html

DONE FOLLOW...

Amalina Lee said...

Salam tuan blog. Saya dtg dr segmen yg sama :) Dah lama follow blog ni. Good luck ye.

Me here : http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Nadhirah Noor Khan said...

Assalamualaikum. I'm following u from the same segment. Follow me back if u're truly King Follow Back. Btw nice blog! :D

http://nadhirahnoorkhan.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amer-corner.html

✿Hadifah Sabri✿ said...

Dari segmen yang sama. Done follow sini! Follow me back :D ID FOLLOWERS Hadifah Sabri

http://hadifahsabri.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Pancing Warisan said...

Assalamualaikum dan salam kenal dari segmen yg sama :).terjah & Follow sini.

Amalia Husna said...

Hey, dari segmen yang sama (: Done follow you
http://amaliaahusna.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

♥ Anis said...

Salam, dah follow sinie :) Jom singgah blog saya.

http://studentkecik.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

HaseebahMustafa said...

assalamualaikum ! saya follow anda from segment yg sama . :D
http://hasieb-affa.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Khalid Kyle said...

Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

>>> http://aderakukeysah.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Azza Afdzal said...

datang dari segmen yg sama

follow sini

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Hunny Syarwani said...

follow awak, from the same segment :)

http://hunnyzafirah.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Nabihah Ahmad said...

Done follow. From the same segmen ^^
http://nabihahj0urnal.blogspot.com/2012/12/king-follow-back-by-amercorner.html

::azmina nordin:: said...

salam,mina follow dari segmen yang sama http://azminanordin.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

aein safinah said...

singgah + follow

dari segmen yg sama

http://cokletbrownbaby.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

cikopiko said...

Datang dari segmen yg sama ^^
done follow!

follow me back,
http://nut9236.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

cikopiko said...

Datang dari segmen yg sama ^^
done follow!

follow me back,
http://nut9236.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Shida Saiyidah said...

http://k-saiyidah.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Visit saya . follow saya . hihi goodluck

Bella Sahidi said...

dari segmen yang sama datang follow sini, Terjah sini pula

http://bella-sahidi.blogspot.com/2012/12/segmen-king-follow-back-by-amercorner.html :)

Detektif Comel said...

follow here. follow me back k :)

Faqihah Husni said...

Assalamualaikum ^_^ Singgah sini.. Jom follow belog saye :) hehe

http://www.faqihahhusni.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amer-corner.html

Goodluck :D

aisyah humaira' said...

FOLLOW SINI :)
http://www.aisyahhumaira.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Cik Fie said...

done follow u . follow blog saya pulak ye . hehehe :)

http://www.cikfie.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Nur Hidayah said...

Dtg dari segmen yang sama :)
http://yayaaaank.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Adani Esa said...

Done following you :) Follow me back maybe??? Dari segment yang sama :)http://parisonmyway.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

n a j i h a h z a k a r i a said...

salam....terjah dari segmen yang sama :)

http://nuratiqahnajihah.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

done follow #995 :)

Amirah Azman said...

sudah follow sini..jemput follow saya pula..:)http://ga-contestdansegmen.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

arif hazwan said...

singgah sini n follow awak dri segmen sme...gudluck...follow me back
http://choiseongjosecret.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Anith Amalina said...

salam ~
anith dri segment yg sama ~
done follow, follow anith balik k ;)
http://anith-amalina.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Yaya Hatsumi said...

Follow sini dari segmen yang sama. Mind follow back ? :)

http://liyaabloggies.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

azifah yazid said...

follow here :)

http://www.geeazielove4eva.my/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.htm

Aiena™ said...

dri segmen sme. done follow here :D

http://shafinazaina.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

iehahfarihah said...

BW and follow sini

follower ke 1000

http://iehahfarihah.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

mirza syazwina said...


dah follow sini,
dari segmen sama ^^
hit me back

http://dorayakino.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Nur Hidayah said...

dari segmen sama, done follow. :)

follow sini:

http://gilapotato.blogspot.com/2012/12/assalamualaikum-jom-join-segment-king.html

Nisaa Razie said...

Assalamualaikum dan Selamat Petang.

Nisa datang dari segmen yang sama dan dah follow awak ;)

Jemput datang ke blog Nisa juga yeahh http://nisaaanisaa.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html ^^*

Nisaa Razie said...

Assalamualaikum dan Selamat Petang.

Nisa datang dari segmen yang sama dan dah follow awak ;)

Jemput datang ke blog Nisa juga yeahh http://nisaaanisaa.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html ^^*

Farah Annur said...

datang dari segmen sama..done follow sini

http://farahannur.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

timm_bill said...

#1005: follow dri segmen sama..

http://timmbill91.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

✿•°˚°Aini Sha°˚°•✿ said...

Hye,
Aini dtg dr segmen yg sama.Dah FOLLOW cni tau :)

http://www.ainilittlesweet.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Nur-Azam Shahdan said...

Hello :) Datang dari segmen sama, dah follow sini dah!

Jemput datang blog saya plak ye :D

http://ajamoppical.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

aima afna said...

salam!
join jugak segmen ni.
dah follow blog ni jangan lupe support blog sy balik okay :)

http://aimamazlanafna.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

nazifa said...

datang dari segment yg same :)

jgn lupe follow and singgah :)
http://nicetoblerone.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

1D =] said...

salam perkenalan~ dari segment sama...
done follow.. follow saya juga~

http://sorrypagenotfound.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Syafa Syafiqah said...

DATANG DARI SEGMEN YANG SAMA AND DONE FOLLOW. KEEP ON BLOGGING XD.

http://pyqahfieka.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

nurulakmal said...

1022 folo... :)

http://www.nurulakmal-enigma.blogspot.co.uk/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

syakirah said...

Done follow you, datang dari segmen yang same ^_^

http://mekiraie.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

isam ismail said...

jejalan blogwalking disini melalui segmen ni,,http://www.belogisam.my/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Budak Kampung said...

salam
iman dtg dri segmen AC
done follow

http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani