DEYAWANNY Deyawanny.: Zyraoxx's Blogbuster

Saturday, 29 December 2012

Zyraoxx's Blogbuster



 Assalamualaikum.

Harini mungkin last time wani online blogger:)

Sebab apa? Aduii,,sekolah dah nak buka lah cik adeks !

Tambahan pula,wani kena mai awal sikit sekolah sebab nak handle program bebudak form 1 nanti time orientasi lorh !

Kalau diikutkan memang malas tapi, nak buat macamana waniada tanggungjawab sebagai PRS* pembimbing rakan sebaya:) Btw, i'm the candidate SPM 2013 !

ecece** bajet syok !  Haha..

Okey,back to the topic,today i'm going to join this awesome segmen:)

Dengar kata2blogger di Malaya ni, katanya, segmen pertma yang Zyrra buat dapat trafik tinggi ! Tahniah !

Macamana wani boleh terlepas kan? Sengal betul lah ! Tapi takpe today wani tak akan bertolak ansur*dengan rakusnya* wani akan join segmen ni.


(http://i.imgur.com/Jx1bM.png)
  --->kalau <-------nak join kelik je



maklumlah deyawanny ni hanya blog picisan*bajet airmata

Jadi harapan tu sangatlah tinggi agar tuan tanah,Zyrra dapat memberikan komitmen dan kerjasama kepada hamba*dengan rendah hatinya*

Hope sangat follower naik ++.trafik naik++ semua naik ! Aik? Berat pun naik? Hehehe:)


Mari kita tengok apakata Kak Zyrra kita.


Like page-sudah
Follow-sudah:)


Cara-cara nak join

1. Buat satu entri bertajuk "Zyraoxx's Blogbuster" tajuk laen gua maleh layan, hekhek
2. Lekat sticker gua kat atas tu. (http://i.imgur.com/Jx1bM.png)
3. Letak link entri ke komeng post ni
4. Follow dan like page gua satu keperluan, bagi memastikan gua tak keseorangan, sadis tak ayat gua :p
 
 
 
Nota jari manis-->Lepas ni takde bunyi cengkerik dah:P

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

22 00 orang setuju:

Nurmujahidah Ismail said...

good luck!!! :D

Cikgu Ma said...

dari segmen sama ^_^

http://www.cikgubest.my/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

Zyra Roxx said...

hahahaha! ok sygs selamat bersekolah yep ;)

thanx sudi join dan menghalau cengkerik2 degil tu, hekhek :p

Hanida Moss said...

selamat berkenalan adik!
akak dari segmen sama jugak.
singgah sini n follow urs..
do well in school :)

azifah yazid said...

dah lama follow sini :)

http://www.geeazielove4eva.my/2012/12/zyraoxxs-blogbuster.html

anismasrina said...

Hai ,Dari segmen sama . Done follow u . Follow me back k =D http://coretanku-anismasrina.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

Misz Fazie said...

dari segmen yg same datang follow awk. salam kenal dari saya fazie :)

jemput singgah blog sy jugak ye ;)
http://princessloveglamorous.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

Azwar Syuhada said...

Datang terjah dari segmen yang sama.. :)

http://azwarsyuhada94.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

kuningyellow said...

hey salam kenal. datang dari segmen sama then done follow sini. :)
http://gilesepek.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

✿ Misz Noni ✿ said...

Dah follow . Dari segmen yg sama :)

http://misznoni.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

cikguHidayah said...

salam singggah dari segmen sama..follow sini dah.. :)

NurDzafirah™ said...

semoga berjaya dkt skolah tuuu~ #dari segmen :)

✖BossKucing✖ said...

follow cnie..jom follow sy blog lak :)
dtg dr segmen sma dan group twilight..:D

http://sikucingsengal.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

gudluck.. :3

Fendy said...

http://www.menulismenconteng.my/2012/12/zyraoxxs-blogbuster.html

singgah sini...dari group harry porter..

Angel Love Soldier said...

Datang dari segmen yang sama,

Dah follow awk,

Jom follow saya,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

Princess Syazliyana said...

http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html dari segmen yg sama :) da lama follow sini!

luqman zakaria said...

singgah dari segmen yang sama..dari group istanbul aku dtg..dtg follow sini..

entry sy :
http://www.arepnakbebel.com/2012/12/zyraoxxs-blogbuster.html

singgah2 ler lau free!

ara si tembam said...

halooo! dari segment zyraroxx.
im follow u... jemput2 ke blog n follow.. nice to know :)
http://aratomey.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

bazilah abu hassan said...

Jalan jalan dari segmen sama. Done follow sini.:D.
http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

Little Notes =) said...

done follow~
dari segmen yg sama..
feel free to follow me =)

http://sayangumiayah.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

Nurul Najihah said...

najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)

http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

Engku Muzahadin said...

Dr segmen yg sama..
http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/12/zyraoxxs-blogbuster.html

 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani