DEYAWANNY Deyawanny.: Freebies: Blogskin Full Code From Deyawanny

Wednesday, 12 December 2012

Freebies: Blogskin Full Code From Deyawanny

 
 
Korang nampak lain tak blog wani??
 
Lain kan? DUlu pink + purple but now lookat my blog !
 
Red+Black....brave ! haha ! action melebih !
 
Sorry..kali ni wanny nak bagi freebies:)
 
My OWN CODING okey !
 
Jangan menggatal tangan ambik tanpa izin kang mati ngeri*versi jahat
Kalau nak just coment di bawah okey?
Korang nak code tu kan? maklumlah skang femes blogskin..katanya ingan kan?
Anyway first korang WAJIB buka page INIi n tunggu sampai habis loading ! Jjur keyh ! Support lah sikit kan?
Dah tekan? Alaa satu je pun..wani bukan mintak sengget ke  dua engget kan?
So tunaikanlah ye !
Nak codenya:
Skin screenshot 
KLIK SINI UNTUK DOWNLOAD CODE
Skin screenshot 
 
KLIK SINI UNTUK DOWNLOAD CODE
Okey tak?Kalau okey bagitau okey ! Klau tak okey duk diam-diam...hee:D
Tak dalah..bagitau jugak:)
Okey jangan lupa klik tu tau..sponsor wani tu..
And kalau lebih bagus..letak banner blog wani yg ada kat sidebar tu letak kat blog korang:)
Terima kasih:) Klau boleh kasi rate sikit kat blogskin..baru upload:)

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

1 00 orang setuju:

sohibul mikrat said...

Mantap nie Sobb...
Http://ripcurl-crom.blogspot.com

 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani